Programma

uurrooster noxx 2017

COZIN : (BE)

Cozin is een vrouwelijke folkband uit Gent, met een herkenbare akoestische sound, catchy melodieën en meerstemmige vocals. De songs zijn van Dorien Staljanssens ( gitaar en piano), met aan haar zijde Muriel Boulanger (contrabas) en Anne Van Steenwinkel (viool). Ze laten zich begeleiden door drummer Jonathan Callens. Ze waren reeds te gast op Dranouter Festival, Het Depot, Leffingeleuren, De Jonge Wolven, …

 

HEAVY HOEMPA: (NL)

7 Blazers en een drummer, met een knipoog naar de hardrock. Verrassende uitvoeringen naar herkenbare songs van Rammstein Metallica, Mötorhead, Guns’n Roses en AC/DC.

 

JOHN SNAUWAERT: (BE)

'Center Piece'

John Snauwaert (sax), Katrien Van Opstael (zang) en Hendrick Braeckman (gitaar). Origineel werk en frisse interpretaties van de jazzmuziek. Een unieke sound en een heerlijke luisterervaring.

 

VOL ‘E TEMPS : (SP)

'Mundos Del Papel'

Een trio van kunstenaars uit verschillende achtergronden en disciplines. Ze brengen een verontrustend verhaal, doorspekt met humor en spontaniteit, circustechnieken, theater en dans.

 

CIRC PANIC : (SP)

'Mira T'

Een nieuwe acrobatische creatie van Jordi Panareda. Een acrobaat op een balans, een bewegend podium, live muziek en beelden. Was reeds eerder onze gast.

 

LEJO : (NL)

'Studio Lejo'

In ‘Studio Lejo’ nodigt poppenspeler Leo Petersen het publiek uit in zijn kleine filmstudio. Hierin kan Lejo, het beroemde vingerpoppetje, zich helemaal uitleven. Terwijl hij zijn kleine avonturen beleeft, kijkt het publiek mee achter de schermen

 

JEAN BLAUTE, ERIC MELAERTS & JEAN-MARIE AERTS : (BE)

Drie muzikale vrienden. Een eclectisch muzikaal blijspel, van groovy jazz naar kleinkunst, met enkele eigen composities. Van zacht naar onzacht, van zwoel tot mysterieus. Ze zingen als swingende muzikanten.

 

STEAMPUNK : (BE)

Een verhaal over een fantastische baron (eind 19e eeuw), die een passie heeft voor vuur en de geheimen ervan. Hij is op zoek gegaan naar formules, poeders en vloeistoffen om vreemde mengelingen te maken. Prachtige pyrotechnische effecten met een toetje van jonglerie.

 

BERLAEN : (BE)

In Zultes dialect, o.a. bekend van ‘Oe ver’est nog?’ en ‘Ge zijt were zat’ en ‘Brengt ui zuster mee’. Hoeft het nog uitleg ?

 

STICHTING DE MOL : (BE)

'Het Besloten Hof'

Een beeldende, woordenloze voorstelling op basis van werken van Jheronimus Bosch, onder regie van Koen Browaeys. We kijken naar een vrije, idyllische, haast hedonistische plek die voorbehouden blijft voor de happy few. Je wordt gewaarschuwd : je kan niet ongestraft genieten!

 

DE VOORSPELLINGEN : (FR)

Drie hoge karaktermuzikanten, alsof ze uit een stripboek of een fantasiefilm komen. Ze proberen steun te krijgen van het publiek voor hun zaak : profetieën, ceremonies, … op een achtergrondmuziek die Oost-Europees aandoet.